Districtsfinale 3e divisie

In eerste instantie zou Suzanne niet deelnemen aan de districtsfinale (3e reserve), maar afgelopen dinsdag kreeg ik te horen dat Suzanne als nog mee mocht doen. Dat betekende nog 1 training waarin zij haar oefeningen kon trainen.
Ontspannen begon Suzanne aan de wedstrijd. Als eerste onderdeel vloer. Het inturnen ging goed. In de oefening was de laatste serie helaas niet gelukt: de salto voorover ½ draai werd een salto met een ¼ draai. Op sprong liet Suzanne twee nette sprongen zien: ½ in ½ uit. Ondanks dat er veel moeilijke sprongen werden gesprongen (tsukahara’s) scoorde Suzanne toch het zevende punt.
De brugoefening van Suzanne verliep goed. Helaas was er meer aftrek voor de uitvoering dan wij verwacht hadden (vorige wedstrijden leverden vergelijkbare oefeningen minder aftrek).
Op balk liep het niet zo goed. Een val met 1/1 pirouette en combinaties die niet door waren kosten veel punten.
Uiteindelijk werd ze 20e, je hebt er maar mooi gestaan Suzanne, weer een ervaring rijker! Klik HIER voor de volledige uitslag.

(Sorry dat dit verslag eerder online staat dan dat van de 5e divisie van vorige week, maar hier waren de officiële scores eerder binnen)

0 Comentarios