Uitslag clubteamwedstrijd

Gisteren waren de clubteamwedstrijden in Winterswijk. Elistha nam deel met 10 teams en ging naar huis met 4 medailles. De uitslagen van iedereen individueel staan HIER en die van de teams HIER

Verslag van Nicky:
Lieve meiden van de A-selectie, wat ben ik ontzettend trots op jullie!! Jullie hebben het vandaag allemaal fantastisch gedaan.

Twee teams van Elistha op het podium in supplement F
In de eerste wedstrijd lieten Romée, Myrthe, Sarah en Dewi op balk zien dat ze wel degelijk over een goede houding en een mooie uitstraling beschikken. Daarnaast hebben ze hier op vloer ook flinke stappen in gemaakt. Fijn dat jullie het eindelijk durven laten zien dames, zien jullie nu wat het oplevert? Lekker op door blijven trainen en de volgende wedstrijd nog een tandje erbij, dan schitteren jullie met jullie mooie uitstraling! Ook blijven werken aan de lastige eisen, maar jullie kipjes en arabier-flikflakken zitten eraan te komen. Voor nu een prachtige derde plek.
Ook Lucca, Sanne, Iricia en Nienke behaalden tijdens deze wedstrijd een podiumplek; zij sleepten met hun team een zilveren medaille binnen. Jullie elementen staan als een huis dames, super dat jullie zulke grote stappen vooruit zetten. Lekker zo door blijven trainen, wellicht op de volgende wedstrijd een flikflak of arabier op balk, wat arabier-flikflak-salto's op vloer en mooie uitbreidingen van jullie sprongen. Op brug waren de kipjes al aanwezig, heel knap. Blijf zo doorgaan!

In de tweede wedstrijd liepen Alysha, Megan en Sarah helaas door een miscommunicatie als gevolg van de blessure van Stefanie hun welverdiende podiumplaats mis. Jullie werden tot mijn grote spijt gediskwalificeerd. Niks aan te doen, van je af zetten en trots zijn op de prestaties die jullie geleverd hebben. Jullie waren de kanjers van de dag!! Alysha en Megan (en Stefanie!), jullie groeien zo ontzettend hard; bijna ongelooflijk! Die eerste plaatsingswedstrijd gaan jullie alle turnsters eens laten zien wat jullie kunnen. En Sarah, wauw! Vanuit supplement F deed je zomaar even mee met supplement E; en niet onverdienstelijk ook! Fantastisch, jij laat de laatste maanden ongelooflijk veel vooruitgang zien. Volgend jaar lekker meedoen met supplement E hoor! (Toevoeging van Petra: Sarah haalde in supplement E precies evenveel punten als in supplement F)

Het team van Supplement D
In de derde wedstrijd waren de senioren aan de beurt. Jullie lieten zien waar we op getraind hebben; over het algemeen mooie, strakke oefeningen. Helaas missen jullie nog wat eisen en scoorden jullie niet genoeg voor een podiumplek. Geen probleem, met de weinige trainingsuren die jullie maken lieten jullie prima prestaties zien! We blijven lekker doortrainen, jullie beloning komt nog wel. Ik ben nu al heel tevreden met jullie gave sprongen en jullie mooie balk- en vloeroefeningen. Ondanks het tekort aan training en begeleiding stonden jullie er mooi maar wel even, ik ben trots op jullie!


Verslagje van Romy:
Zondag 09/11/'14 hebben de meiden van de C selectie hun teamwedstrijd gehad. Ze hebben erg goed gepresenteerd! Helaas stonden ze niet op het podium, maar met een 4e en 5e plek hebben ze het uiterste eruit gehaald. 11/01/'15 is de volgende wedstrijd, daar gaan we hard voor trainen zodat zij ook op het podium komen te staan en met een mooie plak naar huis kunnen gaan. Meiden ik ben trots op jullie!!

Verslag van Nicole:
Goud voor Elistha7 bij instap/pupil1 D1
Het team van Lieke, Iris, Fien, Femke en Isabelle werd eerste! Met een puntentotaal van 156, 35. Lieke scoorde individueel een puntentotaal van 54,9. De hoogste dag score. Vorig jaar was alles nog nieuw en wennen voor Lieke, maar deze wedstrijd turnde zij zelfverzekerd. Fien moet het vertrouwen tijdens wedstrijden nog vinden. Ze liet zien een echte brug turnster te zijn. Met heel veel kracht liet zij hoge zwaaien aan de brug zien.
Iris turnde haar alle eerste officiële wedstrijd. Iris is op latere leeftijd ingestroomd en heeft een flinke inhaalslag moeten maken (en gemaakt). Wat liet je een mooie oefening op vloer zien, precies op de maat. Isabelle turnde vorig jaar nog in de 5de divisie en is dit jaar opgeschoven naar de 4de divisie. Isabelle kan het niveau goed aan. Isabelle turnde 4 toestellen en alle punten zijn meegenomen in  de totaalscore.

Jeugd1/Pupil2 D1 met assistente Daphne
Het team van Noek, Lotte, Lynn en Jill werd zesde. Noek turnde een sterke all round wedstrijd. Op balk turnde zij een oefening zonder vallen en scoorde een 13.10. Lotte had het even zwaar op balk en kwam door de zenuwen even niet meer op haar oefening. Op vloer liet Lotte zien dat zij arabier-flikflak-flikflak beheerst!. Lynn liet op brug een hele nette oefening zien en scoorde hiermee optimaal. Jill liet een erg goede sprong zien op het onderdeel sprong met een 13.2
Het team van Aisha, Danee, Anna, Diede, en Lonneke scoorde een tweede plaats. Op brug en sprong scoorden de dames allemaal punten boven de 13. Op balk en vloer lagen de scores lager. De zenuwen onder controle krijgen op balk blijft een uitdaging. Op vloer werden wij nog gewezen op een ingeslopen fout. Hierdoor lieten de turnsters punten liggen. Dit mocht de pret niet drukken want het pupillen 2 team scoorde een tweede plaats.

Gefeliciteerd dames met het resultaat van de eerste wedstrijd van het seizoen!
Elistha6  haalt zilver bij pupil2/jeugd1 D1

0 Comentarios