Uitslag 2e plaatsingswedstrijd 3e divisie

Afgelopen zaterdag 13 december turnden Suzanne en Joanne hun eerste officiƫle wedstrijd dit seizoen. De eerste wedstrijd hebben zij beiden moeten overslaan; bij Suzanne als gevolg van een blessure en bij Joanne als gevolg van een auditie. Deze tweede plaatsingswedstrijd mochten de meiden dan eindelijk hun eerste echte wedstrijd turnen. Helaas hebben beide dames om verschillende redenen weinig kunnen trainen, en was het niveau tijdens de wedstrijd nog niet helemaal waar het hoort te zijn. Toch stonden jullie er mooi maar even! Suzanne liet zien dat ze ondanks een vrij heftige rugblessure een prima oefening kon doorturnen op brug en er op vloer zelfs gewoon een flikflak-strek uit kon persen. Helaas deed je vloermuziekje het niet en moest je je oefening zonder muziek turnen. Wat een teleurstelling voor je, maar wat heb je dit knap gedaan!! Enorm veel bewondering voor. Ook je oefening op balk heb je een paar dagen voor de wedstrijd nog aan moeten passen omdat niet alles op dit moment haalbaar was; prima gedaan hoor! Rustig blijven doortrainen, hopen dat je spieren weer langzaam aansterken en je de volgende wedstrijd kan knallen!

Joanne heeft onder andere wegens haar deelname aan het orkest van Nederland ook wat trainingen moeten missen en beheerste haar oefeningen nog niet volledig. Probeer hier wat meer aandacht aan te besteden Joanne! Het talent is er, nu de uitvoering nog. Wat vaker komen trainen en dan ben ik ervan overtuigd dat je weer van de brug af kan schroeven, stabieler en met meer zelfvertrouwen op de balk staat zodat je elementen geteld kunnen worden en je een (herkenbare) yamashita-half op sprong kan laten zien. Kom op hĆØ Joanne, je kan het best.

Een fijne wedstrijd om weer even alles op de rit te krijgen, nu hard verder trainen en kijken wat er de volgende wedstrijd uit te halen valt! Klik hier voor de volledige uitslag (laatste pagina van het bestand).


0 Comentarios